• Boven 75 Euro voor verzending binnen Nedeland geen verzendkosten!
  • Vandaag besteld, binnen 2 werkdagen geleverd
  • Official Aqara reseller
  • Pay Safely - SSL Secure
  • Boven 75 Euro voor verzending binnen Nedeland geen verzendkosten!
  • Vandaag besteld, binnen 2 werkdagen geleverd
  • Official Aqara reseller
  • Pay Safely - SSL Secure

Aqara Wall Outlet EU H2

€ 39,95
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving

Aqara Wall Outlet H2 EU


De Aqara Wall Outlet H2 EU biedt slimme controle en energiebewaking voor apparaten tot 16A. Het integreert met slimme thuisautomatiseringen, fungeert als een Zigbee router en is compatibel met grote platforms en Matter over Bridge, waardoor je slimme huis wordt verbeterd.


HomeKit en Matter ondersteuning: Ondersteunt meerdere platforms, waaronder HomeKit, Alexa, Google Home en Matter, wat dit slimme stopcontact uniek maakt. Deze toegang verrijkt de gebruikerscontrole en worden de automatiseringsmogelijkheden uitgebreid*.


Compatibiliteit met 55 mm afdekraam: De Aqara H2 is compatibel met 55 mm afdekraam, wat eenvoudige integratie in je huis mogelijk maakt. Dit zorgt voor het behoudt de esthetiek van je interieur.


Verbruik monitoring en energie automatiseringen: Dit slimme stopcontact helpt je elektriciteitsrekeningen te verlagen door het energieverbruik van apparaten te monitoren en stroominstellingen te automatiseren, waardoor conventionele apparaten worden omgezet in slimmere, handigere tools.


16A slim stopcontact voor de meeste apparaten: Het 16A slimme stopcontact ondersteunt de meeste huishoudelijke apparaten, waardoor je veilig grotere apparaten kunt aansluiten en bedienen voor verbeterde thuisautomatisering en gemak.


Verschillende bedieningsopties: Ervaar ultieme controle en gemak met dit slimme stopcontact: directe toegang via een knop, bediening op afstand via apps of spraak**, en slimme planning voor energie-efficiëntie—alles afgestemd op je levensstijl.


Aangepaste instellingen voor stroombeveiliging: De H2 verhoogt de veiligheid door automatisch de stroom af te sluiten om oververhitting en elektrische ongelukken te voorkomen. De Oplaadbescherming schakelt de stroom uit om overladen van batterijen te voorkomen, waardoor je apparaten veilig 's nachts worden opgeladen.


Meer exclusieve Aqara Home functies: Het H2 slimme stopcontact biedt aanpasbare LED-instellingen voor optimale zichtbaarheid of minimale verstoring en beschikt over een stroomuitvalgeheugen dat ervoor zorgt dat je apparaten na een stroomonderbreking terugkeren naar hun laatste status.


Disclaimers:

* Een Matter-compatibele Aqara Zigbee Hub en een Matter-controller voor het bijbehorende ecosysteem zijn vereist
** Vereist een spraakassistent om te werken.

Extra productinformatie

SKU
WP-P01D
Lengte
86 mm
Breedte
86 mm
Hoogte
47.7 mm
Kleur
Wit
Draadloos protocol
Zigbee
Stroomvoorziening
250V~, 16A, 50/60Hz
Verpakkingsinhoud
Wall Outlet H2 EU × 1, User Manual × 1, Screw Kit ×1
App werkt op besturingssysteem
iOS & Android
Introductiejaar
2024
Introductiemaand
Mei