• Boven 75 Euro voor verzending binnen Nedeland geen verzendkosten!
 • Vandaag besteld, binnen 2 werkdagen geleverd
 • Official Aqara reseller
 • Pay Safely - SSL Secure
 • Boven 75 Euro voor verzending binnen Nedeland geen verzendkosten!
 • Vandaag besteld, binnen 2 werkdagen geleverd
 • Official Aqara reseller
 • Pay Safely - SSL Secure

Aqara Hub M3

€ 129,95
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving

De Hub M3 is een veelzijdige Hub die op verschillende manieren in te zetten is. De volgende protocollen zijn aanwezig; Zigbee 3.0, Thread, Bluetooth, Infrarood en Wifi 2.4 en 5Ghz.Als Aqara Hub is deze geschikt om Aqara Zigbee 3.0 en Aqara Thread producten te koppelen en te automatiseren. Bluetooth is in gebruik voor het detecteren en gemakkelijk koppelen van producten via Thread. De infrarood blaster is te gebruiken voor het inleren en aansturen van apparaten en heeft een speciale infrarood Airco integratie en beide kan als Matter apparaat gebruikt worden (een Matter profiel moet beschikbaar zijn).Verder heeft de Hub M3 een speaker met aanpasbare ringtones en een maximaal volume van 95dB. De perfecte aanvulling op je alarm systeem of Aqara G4 deurbel.De integratie van Thread producten van andere fabrikanten is mogelijk. Maar een benodigd profiel kan ontbreken. De Hub M3 is net zoals andere Aqara producten te koppelen aan Google Home, Alexa en heeft een zeer uitgebreide koppeling aan Homekit. Als Matter - Thread Border router is een koppeling aan een Matter netwerk ook beschikbaar. Hierdoor is het mogelijk om Aqara Zigbee 3.0 apparaten te verbinden aan Matter.Verder zet Aqara in op lokale bediening met de Hub M3. Automatiseringen blijven lokaal functioneren ook als het internet weg valt. Door speciale ARK technologie zal bij het inzetten van meerdere Hub M3’s bij het weg vallen van de ‘master’ deze Thread functionaliteit overgenomen worden door een andere Hub M3.Voor de installatie kan er gebruik worden gemaakt van zowel 2.4 and 5ghz. Verder heeft de Hub M3 een RJ45 netwerk poort die ook POE geschikt is. Hiermee is de Hub M3 makkelijker te installeren op plekken waar niet direct een 230v voorziening is. Naast POE is de Hub M3 te voeden via een USB-C connector (5v 2A).

Kenmerken

 • Zigbee 3.0 (Aqara)
 • Thread Border router
 • Matter
 • Bluetooth (voor de verbinding van Thread apparaten)
 • Wifi 2.4 en 5 Ghz
 • LAN RJ45 POE
 • Voeding via POE of USB-C 5v 2A
 • Infrarood blaster 360 graden (met inleer functie)
 • Homekit geschikt


De Hub M3 vernieuwt hoe slimme huizen werken door volledig op privacy en lokale bediening te focussen — er is geen internetverbinding of extra hub nodig. Deze hub biedt uit gebreide verbindingsmogelijkheden zoals dual-band Wi-Fi en PoE en heeft een 360 graden IR Controller die je airconditioning verbindt met Matter. Het past zich automatisch aan de actuele temperaturen aan, gemeten door de Climate Sensor. Als een hub die meerdere protocollen ondersteunt, werkt de M3 naadloos samen met Aqara apparaten en voor het eerst, ook met apparaten van derden die Matter gebruiken, wat zorgt voor zowel betere privacy als een eenvoudige installatie.


Ondersteunt Multi Protocol en Matter: Dit apparaat verbindt al je Aqara Zigbee en Thread apparaten met het Matter ecosysteem. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over verschillende draadloze protocollen; geniet gewoon van het gebruiksgemak en alle mogelijkheden die je slimme apparaten bieden.*


Lokale gegevensverwerking & Eenvoudige lokale besturing: De M3 verbetert oudere Aqara hubs door automatiseringen van de cloud naar lokaal te verplaatsen**, wat de stabiliteit en het beheer van apparaten verbetert. De functie "hub replacement" maakt eenvoudige upgrades van oudere modellen mogelijk en zorgt voor naadloze automatisering en controle.***


IR-controller integratie met Matter: Verkrijg naadloze controle over je IR- en AC thermostaatapparaten met de M3 via Matter en introduceer de eerste IR-ondersteuning van Apple Home. Plaats de M3 in de buurt van je airconditioner en zie elke afstandsbedieningaanpassing, van temperatuur tot instellingen, direct weerspiegel d op de M3 app voor een uniforme slimme huiservaring.


Uitstekende Bedrade en Draadloze connectiviteit: Geniet van snellere snelheden, betere dekking en betrouwbaarder internet met dual-band Wi-Fi en een RJ45-poort, plus flexibele stroomopties via PoE en Type-C.


Focus op privacy en versleutelde opslag: De M3 verbetert de privacy door je gegevens veilig op het apparaat zelf te bewaren, zonder deze naar de cloud te uploaden en zorgt ervoor dat je persoonlijke informatie privé blijft.


Eenvoudige installatie, waar je maar wilt: De M3 is ontworpen voor flexibiliteit en biedt verschillende stroom- en connectiviteitsopties plus eenvoudige app-installatie, waardoor het gebruiksvriendelijk is voor beginners in verschillende installatiescenario's. *****


Krachtige luidspreker: De M3 hub wordt geleverd met een luidspreker die niet al leen geluiden afspeelt, maar ook aangepaste beltonen om aan jouw behoeften te voldoen. Bijvoorbeeld, het kan automatisch een alarm laten klinken wanneer de Motion en Light Sensor P2 iemand detecteert, perfect afgestemd op je vereisten.


*Bij de lancering is ondersteuning voor apparaten van derden een Lab-functie, beperkt tot drie merken, elk met ondersteuning voor specifieke apparaattypes: Philips Hue (Single-Color, CCT, RGB CCT-lampen), Leviton (Elektrische schakelaars en dimmers), en Google Nest (Thermostaten).


** Sommige automatiseringen vereisen nog steeds een cloudverbinding om uitgevoerd te worden: - Pushmeldingen - Weer en zonsopgang/zonsondergang - Geofencing.


*** De automatiseringen en scènes met de gemigreerde apparaten moeten opnieuw geconfigureerd worden in Matter en HomeKit; terwijl cloudintegraties zoals Google Home en Alexa alle configuraties behouden.


**** 2A USB-stroomadapter is niet inbegrepen.


***** Zorg ervoor dat het aantal obstakels tussen elk apparaat geminimaliseerd wordt en voeg indien nodig Zigbee-repeaters toe om de relaiscapaciteiten van het apparaat te maximaliseren.


Operating Temperature -10℃~50℃

Operating Humidity 0~95% RH, non-condensingExtra productinformatie

SKU
HM-G01E/HM-G01D
Lengte
105 mm
Breedte
105 mm
Hoogte
36.5 mm
Kleur
Zwart
Draadloos protocol
Wi-Fi IEEE 802.11 a/b/g/n/ac 2.4 GHz/5 GHz,Zigbee/Thread IEEE 802.15.4,Bluetooth 5.1
Smart home platform
Aqara Home, Apple Home, Amazon Alexa, Google Home, Samsung SmartThings, Home Assistant, Homey
Bediening via app
Aqara Home
Binnen- of Buitengebruik
Binnen
Stroom input
V⎓2A
Verpakkingsinhoud
Hub M3 × 1, User Manual × 1, USB-A to USB-C Cable × 1, Screws & Anchors Kit × 1, Bracket × 1
App werkt op besturingssysteem
iOS & Android
Introductiejaar
2024
Introductiemaand
mei