• Boven 75 Euro voor verzending binnen Nedeland geen verzendkosten!
  • Vandaag besteld, binnen 2 werkdagen geleverd
  • Official Aqara reseller
  • Pay Safely - SSL Secure
  • Boven 75 Euro voor verzending binnen Nedeland geen verzendkosten!
  • Vandaag besteld, binnen 2 werkdagen geleverd
  • Official Aqara reseller
  • Pay Safely - SSL Secure

Aqara Dual Relay Module T2

Op voorraad
Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving

De Aqara Dual Relay Module T2 is een geavanceerde Zigbee dubbele relais module om elektrische apparaten te schakelen, stroom te meten en potentiaalvrije contacten te bedienen. De module kan verschillende type apparaten bedienen, waaronder garagedeuren, elektrische motoren, boilers, schakelaars, verlichting en stopcontacten. De T2 module ondersteunt twee modi voor het schakelen van contacten: regulier (belast) en potentiaalvrij (onbelast). Dankzij de twee modi kan het apparaat traditionele- en elektrische apparaten intelligent maken.De Dual Relay Module T2 is compatibel met populaire smart home ecosystemen via een Aqara Hub, waaronder Apple Home, Alexa, Google Home en meer.


Review Aqara Dual Relay Module T2


Flexibele en veelzijdige oplossing

De Dual Relay Module T2 is veelzijdig en kan op verschillende manieren worden gebruikt. De module kan gebruik je voor het schakelen van verlichting en stopcontacten. Tevens kan de module gebruikt worden voor het automatiseren van garagedeuren, buismotoren, boilers en verwarmingskleppen.

Verwarmen op basis van warmtevraag

De Aqara Radiator Thermostat E1 is perfect te combineren met de Dual Relay Module T2. De combinatie zorgt dat de verwarming geschakeld wordt op basis van de warmtevraag van één of meerdere thermostaten. Dit betekent dat de warmtebron (bijvoorbeeld een boiler/ ketel/ verwarmingsklep) wordt geschakeld op basis van de gewenste- en gemeten temperatuur.

Vergrendeling en motorregeling

De Double Relay Module T2 is eenvoudig en veilig aan te sluiten op AC-motoren. Hierdoor kan de module gebruikt worden voor het bedienen van de buismotor en de rolluik schakelaar.

Energie monitoren en geheugen

De dubbele relaismodule T2 heeft een geheugenfunctie voor de aan/uit-status, die de laatste status voor de stroomstoring onthoudt. Daarnaast biedt de module functies voor het meten van de energie en rapportages. Het meten van energie werkt alleen bij de reguliere (belaste) modus.

Beveiligingsfuncties

De module is voorzien van aanpasbare waarden voor beveiligingsfuncties. Hierbij kan de minimale- en maximale overstroom, overspanning en vermogen ingesteld worden. Bij het overschrijven van de waarden wordt automatisch de uitgang uitgeschakeld om veiligheid te garanderen.

Draadloze schakelmodus

Dankzij deze functie kan de bestaande wandschakelaar worden omgezet in een scènecontroller: het beveiligingssysteem in- of uitschakelen, gordijnen of verlichting bedienen met je oude bedrade schakelaar.***

Installatie op een DIN-rail

Het ontwerp van de T2 is geschikt voor DIN-railmontage. Dit maakt het eenvoudig om de module te plaatsen in een schakelkast. De module wordt standaard geleverd met een DIN-rail adapter. Om de module in een inbouwdoos te plaatsen is een doos van min. 60mm diep vereist. Het exacte formaat van de module is: 45.5 × 48 × 24 mm.

Maximale belastbaarheid

Let op, de specificatie laat de totale belastbaarheid zien van beide relais, de individuele relais kunnen ook de maximale belastbaarheid aan, naar ratio van het totaal. Belast je Relais 1 met 8A op 230V dan kan je relais 2 maximaal met 2A belasten.AC:100-250V, 50/60Hz/Max.10A, Max 2500W (Incandescent Lamp);Max.1A, Max 250W(LED, CFL Fluorescent Lamp);Max 1A, Max 1/4 HP (Motor) M.1DC:24-30V: Max.10A, Max 300W (Resistive Load);30-60V: Max.1A, Max 60W (Resistive Load);

Kenmerken

• Ondersteunt ZigBee 3.0• Actieve energiemeting in reguliere (belaste) modus• Overstroom, overspanning- en overbelastingsbeveiliging.• Onthoud de aan/uit status bij stroomstoring

• DIN-rail montage mogelijk, adapter standaard meegeleverd• Module kan gevoed worden met AC of DC

• Te gebruiken met verschillende type schakelaars (puls en tuimel)• All-round compatibiliteit met alle populaire ecosystemen via Aqara hub

Extra productinformatie

SKU
DCM-K01
Lengte
42.9 mm
Breedte
40 mm
Hoogte
19.9 mm
Kleur
Wit
Draadloos protocol
Zigbee 3.0
Frequentie
2.4 Ghz
Stroom input
100-250VAC, 50/60Hz 10A
Introductiejaar
2023
Introductiemaand
oktober
Werkt met
Aqara Camera Hub G2H (Pro), Aqara Hub M2, Aqara Camera Hub G3, Aqara Hub E1, Athom Homey (Pro), FIBARO Home Center 3.