• Boven 75 Euro voor verzending binnen Nedeland geen verzendkosten!
 • Vandaag besteld, binnen 2 werkdagen geleverd
 • Official Aqara reseller
 • Pay Safely - SSL Secure
 • Boven 75 Euro voor verzending binnen Nedeland geen verzendkosten!
 • Vandaag besteld, binnen 2 werkdagen geleverd
 • Official Aqara reseller
 • Pay Safely - SSL Secure

Aqara Door and Window Sensor P2 (Thread & Matter ondersteuning)

€ 29,95
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving

Aqara Door and Window Sensor P2


De Aqara Door and Window Sensor P2 combineert Thread & Matter-ondersteuning in een iconische sensor. Het biedt gebruikers de mogelijkheid om de sensor direct te verbinden met een Thread Border-router van andere fabrikanten. Dit heeft twee belangrijke voordelen: de sensor kan direct worden gekoppeld aan een slimme speaker en profiteren van Matter-functionaliteit. Daarnaast biedt de nieuwe sensor geavanceerde automatiserings- en beveiligingsfuncties waar Aqara* bekend om staat.

Belangrijk: De Aqara Door and Window Sensor P2 werkt alleen met een Thread Border Router. De P2 Sensor is niet compatibel met de huidige Aqara Zigbee hubs en Aqara Home App. De Aqara Border Router wordt later verwacht in 2023, lees verder voor meer informatie. *Voor sommige functies is een Aqara Border Router nodig. Bekijk uitgebreide beschrijving voor meer informatie en bekijk de installatie film.

Matter ondersteuning*

Met Matter hoeven gebruikers zich geen zorgen meer maken over verschillende ecosystemen en technische protocollen. Het enige wat nodig is, is een Matter-compatibele app en een Thread Border-router die Matter ondersteunt, wat resulteert in een vereenvoudigde verbinding tussen ecosystemen en platforms.


Controle van status

Blijf volledig op de hoogte met realtime meldingen op je smartphone. Je zult nooit een potentiële dreiging missen en hebt volledige controle over de veiligheid.


Lokale huisautomatisering:

Integreer de Door Window Sensor P2 in je smart home-ecosysteem om geavanceerde automatiseringen te creëren. Bijvoorbeeld het aanpassen van thermostaatinstellingen of het activeren van een beveiligingscamera wanneer een deur wordt geopend. Deze automatiseringen worden lokaal uitgevoerd, zonder afhankelijkheid van de cloud. Dit beschermt de privacy van de gebruiker en zorgt ervoor dat de automatiseringen blijven werken, zelfs zonder internetverbinding.


Ondersteuning van spraakassistenten:

De Aqara Door and Window Sensor P2 ondersteunt Apple Siri en Alexa. Via spraakassistenten kun je waarschuwingen ontvangen, deuropeningen controleren en de status van de deur controleren.


Eenvoudige installatie en onderhoud

Gebruikers kunnen het op verschillende locaties en in verschillende situaties gebruiken. Met de krachtige CR123A-batterij** hoeven gebruikers zich geen zorgen te maken over frequente batterijvervanging, aangezien de batterij naar verwachting ongeveer 2 jaar meegaat.


Extra functies in de Aqara Home App***

De P2-sensor heeft uitgebreide lokale parametersettings die beschikbaar zijn via de Hub M3. Gebruikers kunnen de gevoeligheid van de sensor fijn afstellen binnen een bereik van 1-3 cm en de slaaptijd aanpassen op basis van specifieke scenario's. Daarnaast kan de knop worden gebruikt om verschillende smart home-automatiseringen te activeren. Tot slot stuurt de Tamper Alarm-functie onmiddellijk waarschuwingen naar je smartphone als de sensor wordt gesaboteerd.


Disclaimer

* Een Thread Border Router en/of Matter Controller is vereist om de Door and Window Sensor P2 te gebruiken met een compatibel ecosysteem.

** De levensduur van de batterij is afhankelijk van de verbinding met de Border Router en de Matter app. Voor de beste resultaten wordt een Aqara Border Router aanbevolen.

*** Voor ondersteuning van Matter over Thread in de Aqara Home app is de Aqara Hub M3 vereist. De Aqara Hub M3 wordt verwacht in Q4 2023.


Kenmerken

 • Batterijgevoed (CR123A)
 • Deur Raam Sensor met Thread
 • Controleer de open/dicht status
 • Voor verbinding met Matter is Thread Border Router vereist