• Boven 75 Euro voor verzending binnen Nedeland geen verzendkosten!
 • Vandaag besteld, binnen 2 werkdagen geleverd
 • Official Aqara reseller
 • Pay Safely - SSL Secure
 • Boven 75 Euro voor verzending binnen Nedeland geen verzendkosten!
 • Vandaag besteld, binnen 2 werkdagen geleverd
 • Official Aqara reseller
 • Pay Safely - SSL Secure

AQARA Ceiling Light T1M

Op voorraad
Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving

Aqara Ceiling Light T1M


De Ceiling Light T1M is een RGBIC plafoniere met een formaat van φ495mm en 75mm hoog die communiceert via Zigbee 3.0. Het binnendeel is Instelbaar wit (2700K tot 6500K) en de rand is voorzien van RGBIC. Waarbij IC staat voor 'Independant Control' en de modules in de rand zijn in delen van kleur te veranderen voor de meest spectaculaire kleurwisselingen.


Let Op! Voor het gebruik van de Aqara Ceiling Light T1M is een Aqara Hub vereist.


Kenmerken

 • Het formaat is φ495mm x 75mm
 • Hoofd verlichting wit instelbaar 2700K - 6500K - 30watt
 • RGBIC Status Licht Ring met geavanceerde instellingen mogelijk via de Aqara app - 10 watt
 • Zigbee 3.0
 • Zigbee repeater
 • 230 Volt
 • 0~95% relatieve luchtvochtigheid
 • Color Rendering Index 90
 • Maximaal 3450 Lumen
 • Onthoud laatste stand na uitschakelen


De Aqara Plafondlamp T1M combineert hoofdverlichting met dubbele kleurtemperatuur met aanpasbaar RGB-omgevingslicht in een slim, energiezuinig armatuur. Het is compatibel met diverse domotica systemen en biedt veelzijdige bediening voor verbeterde smart home-integratie, waardoor het dagelijks leven wordt verrijkt met zowel functionaliteit als moderne stijl.


RGBIC-statuslichtring: gebruikers kunnen het zijlicht gebruiken voor gradiëntlichteffecten en het kan ook fungeren als statusindicator wanneer het is aangesloten op andere smarthome-apparaten. Wanneer een ander smartapparaat bijvoorbeeld een probleem detecteert (zoals een lek of een open deur), kunt u het externe licht programmeren om een specifieke kleur weer te geven. Het geïntegreerde RGBIC-zijlicht kan boeiende gradiënteffecten projecteren, waardoor de sfeer en verfijning van uw kamer worden verbeterd met levendige kleurovergangen.


Helder wit en 16 miljoen kleuren: dankzij de RGB CCT-technologie biedt het 16 miljoen enorme kleuren, rijke dynamische effecten en een interactieve ervaring. Tweekleurige temperatuurlampen, 2700K-6500K kunnen een betere lichtstroom bieden, die gemakkelijk kan voldoen aan de behoeften van tweekleurige temperatuurlampen met hoofdverlichting.


Ra90-verlichting en ultralange levensduur: Hoge kleurweergave-index (Ra90) zorgt voor een sterk kleurreproductievermogen, waardoor vervorming in lichteffecten wordt vermeden en kleurrealisme wordt gemaximaliseerd. Het kan tot 50.000 uur continu worden gebruikt, waardoor het bestand is tegen burn-out en een stabiele werking garandeert.


Compatibiliteit en Matter*-ondersteuning: Compatibel met de meest populaire ecosystemen en kan met spraak worden bestuurd. Het ondersteunt HomeKit (inclusief adaptieve verlichting), Alexa, Google, IFTTT en Matter.**


Multi-control en domotica: Er zijn meerdere slimme verlichtingsregelopties beschikbaar, compatibel met verschillende Aqara-bedieningsapparaten zoals Cube T1 Pro, Mini Switch en Wireless Switch. Deze opties kunnen de verlichting automatisch aanpassen op basis van de status van deuren en ramen, zodat u op de hoogte blijft van veranderingen in uw thuisomgeving. Zelfs in het geval van een netwerkstoring blijft de draadloze bediening soepel werken.***


Laag verbruik en gemakkelijke verbinding: In vergelijking met de Wi-Fi-concurrenten verstopt de Light uw slimme thuisnetwerk niet. Integendeel, T1M werkt als een mesh-repeater, waardoor de betrouwbaarheid van uw Zigbee-netwerk wordt verbeterd. Bovendien heeft hij een aanzienlijk lager stroomverbruik bij inactiviteit, waardoor hij zowel milieu- als budgetvriendelijk is.


Veelzijdige pasvorm en eenvoudige installatie: geen zichtbare flikkering, geschikt voor verschillende thuisomgevingen en zacht voor uw ogen. Ideaal voor verschillende woonomgevingen, zoals woonkamerverlichting, slaapkamersfeer, eetkamersfeer en meer. Snelle en eenvoudige installatie in slechts een paar stappen.****


Disclaimers

* Een compatibele Aqara-hub vereist.

** Home Assistant-ondersteuning is beschikbaar via de HomeKit Controller-integratie.

Spraakbesturing vereist koppeling met de Aqara-compatibele hub en integratie met Aqara Home. Om Siri voor bediening te gebruiken, moet het zijn verbonden met Apple Home. Bovendien kan AI-gebarenherkenning en -bediening worden bereikt via de Aqara G3-camera.

Aanbevolen voor installatie en gebruik in ruimtes van 5-20 vierkante meter.


Specificaties:

Product Naam: Ceiling Light T1M

Model: CL-L02D

Dimensies: φ 495 × 75 mm

Draadloze protocollen: Zigbee

Nominale parameters: 100 - 240 V~, 50/60 Hz, Max. 0.4 A, 40 W

Kleurtemperatuur: 2700K ~ 6500K

Werkende Temperatuur: -10°C ~ 40°C (14°F ~ 104°F)

Luchtvochtigheid in bedrijf: 0 ~ 95% RH, no condensation

Zigbee Operation Frequency: 2405-2480 MHz

Zigbee Maximum Output Power: ≤ 13 dBm


Wat zit er in de doos:

Cover × 1, Base Plate × 1, Mounting Bracket × 1, Self-Tapping Screw × 3, Flat-Head Screw × 2, Plastic Anchor × 3, Metal Washer × 3, Plastic Washer × 3, User Manual × 1


Extra productinformatie

Draadloos protocol
ZigBee